Navštíveno 13576x

Tak a je to tady. Určitě si vzpomenete na mou loterii s výběrem barev na kola.
[ Link ] [ Link ] Dlouho jsem přemýšlel jakou barvu? Měl jsem spoustu favoritů. Jelikož kola na běžné cestování mám stříbrné ATSa obuté do Nokian V (mimochodem celkem příjemné překvapení, testy asi nelžou) chtěl jsem na závodní kola na slalom a okruhy něco výstředního. Určitě jsem chtěl zkusit černou a pak tady lítali nápady od bronzové, červené, zelené, fialové až po dnešní hit růžovou :-D
Nakonec jsem to pojal podle některých aut z německé scény a koneckonců i našeho Alííího.
Jsem zvědat na reakce na bronz. Nedávno tady moc kladných ohlasů neměl :-)

2

3

4

29.05.2011, 20:59 |
Kesam U mě dobrý :-)
5

6

7

8

Pecička toto :) Myslím že hlavní je že se to tobě libí ne?... Prostě velká chvála :)
Černý se k autu hodí, ale ten bronz se mi zrovna 2x nelíbí. Ale je to zajímavý, tak proč ne.
OT: Nepojedeš náhodou v neděli (5.6.) na slalom do Příbrami?

29.05.2011, 21:27 |
Pajk Černý jsou víc než fajn, bronz ne.

29.05.2011, 21:32 |
Petura | Upraveno: 2011-05-29 21:33:53
pěkný ...
nechceš stříknout i ty moje? ta perleť co jsem vybral je fakt vopruz na čištění a už se mi i přestala líbit, protože to z dálky a na fotkách vypadá jako obyč bílá :o( ...
Nakonec jako Pajk...ale nazivo to muze byt zase uplne jinak :-)
jako cupra.černé jsou supr.já to řikal hned:-)
Ale stejně by mi k ní šly nejvíc ty Mangels chromový.Ale chápu že ty nejsou jak bych to řekl Performance:-)
Myšleno v dobrým.
Tuner: Me se nakonec jako Tobe taky vic libi cerny :)
Dej na ty cerny tu zlutou linku ;-) ale jinak jsem koukal uz na gezichtsbuchu a supr i ten bronz... Moc pekne
Je to svěží :-))
Honcke: Mangels? Fuj, to není off-road
mě se také více líbí černé
černé jsou pěkné, bronz k té žluté vůbec nejde, ale ty černé bych zkusil oživit třeba žlutým límečkem, vypadalo hezky :-)
Díky všem.
Jak už tu zaznělo, víc se mě líbí černý, na živo je to pecka. Pruh je nemožný, protože paprsyk zasahují až úplně na hranu kola a vytváří tam bouli, navíc se mě to nelíbilo ani ve VT. Broznzový je hodně těžký vyfotit, včera bylo pod mrakem a nebo ostré slunce mezi. Na ostrém slunci ta metalíza úplně září, pod mrakem to tak nevynikne a nejsou špatné, ani ve stínu kdy to chytá takový tmavý odstíny.
P.E.T.R.K.: Letos bohužel, barák mě ždíme naplno a mám v plánu jeden sraz za 3 týdny a do toho nějaké svatby kamarádů a já nevím co dřív :-D
Petura: Viz. post nad tím. Nestíhám, jsem rád, že mám z krku ty moje, byla to víc jak 3. měsíční anabáze...
Honcke: Ty těžký mrchy určitě ne ;-)
Tuner:
Tu bronzovou prostě neobhájíš :D Ale podstatný, že se to líbí tobě (ostatně, jako s mejma kolama :D ). Vzhledem k tomu, že si tu barvu umím lajv představit, to musí být nehorázná pecka. Thumbs UP!
a mě se zrovna ten bronz líbí

30.05.2011, 10:43 |
Pajk Jako barva není špatná, jenom se k autu hodí mnohem víc černá.
Hezci skudku jsem zatim nevidel. Nejak mam k temhle vozidlu averzi ale v tomto bych se vubec nestydel jezdit :) Co je v tom vubec za strojovnu?

30.05.2011, 15:00 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-05-30 15:02:27
PlusOne :-)))))
crazyape: Díky. Strojovna nevím je tam upravená Felda 1,3. Něco jako upravené kanály v hlavě, zvětšený KP, odlehčené ojnice, setrvák, vačka MotorExcel 265/265°, svody 4 in 1, upravený karburátor, rozdělovač a ve výsledku 90 koní a 130Nm. Tady ještě foto motoru a nebo více fotek (přes 200 včetně soupisu úprav) zde:
[ Link ] 
pěkné, jak černá tak bronz, hlavně se přijedu podívat naživo to bude určitě o hodně lepší.
Prohledl jsem skoro vsechny fotky a co k tomu rict, proste nadhera! Krasna renovace se smyslem pro detail! Tady je opet krasne videt ze je uplne jedno jake auto clovek upravuje ale zalezi na vkusu a na rukach :)
Pocitam ze jsi na tom taky nechal mladi jako ja :D
Az bude cas, proctu si poradne vse na virtu...
Tak auto mám už 10 let takže je to běh na dlouhou trať a postupné zlepšování všeho...
to je hrozná ouchylka ten Alííí styl :DDD
černá super, bronz dejme tomu ale když už tak na obou stranách :D
Nismo: Já to okoukal na západě viz. foto 16 a 17 z mé galerie :
[ Link ]
super, líbí se mi oboje, doved bych si představit všechny čtyři bronz

01.06.2011, 13:17 |
TUNER Odlehčené ojnice ? To jsem ani nevěděl..Nemáš foto ?
Nebo máš na mysli jen tak přeleštěný....

01.06.2011, 13:38 |
Tuner#2 | Upraveno: 2011-06-01 13:40:42
TUNER: Foto nemám a motor tehdy motor skládal Véna a říkal, že odlehčuje ventily a i ojnice. Před těma x lety jsem tomu ho*no rozuměl, takže jsem ani nezkoumal kde a zda je svážil, ale Véna je pečlivka, takže dle mě ano.
Mimochodem mám to 7let v popisu na virtu blesku :-D

02.06.2011, 06:37 |
TUNER Aha,Véna...tak to vážený nejsou určitě ))))
TUNER: Seš si jistej? Teď tam skládal závodní Feldu se 78 klikou a ojnice odlehčené, vyleštěné, svážené... Kdo ví, ale motor jede a to docela dobře, takže tyhle prkotiny budu řešit až na novém pokud to vůbec bude Škodovka :-)
Ještě tu mám dvě bokovky :-)

;-)

Udělal jsem si malou radost a vyměnil letitou tuzing hlavici...

Za lehkou racing OMP

22.06.2011, 14:56 |
Pajk Určo krok dopředu, tamtá z Tesca už se nenosí. :D
Hezky :-)
Drzi se lepe jak ta puvodni?
Mne nejvice vyhovuje kulaty styl,to je potom chmatanicko :-) Neveril bych,jak zmenou hlavice se zmeni razeni :-)
cupra.165: Drží se dobře, na holo bych klidně snesl o fous větší do dlaně, ale jezdím z 99% stejně ve Sparco rukavicích kvůli volantu a v těch to sedí parádně.
Hodně pěkná, tak ze zajímavosti, kde si jí kupoval a za kolik? Dík

22.06.2011, 21:58 |
Alííí Pěkné. Děláš si radost s detailama...tak to má bejt.
Alííí: Přesně ;-)
P.E.T.R.K: Od kluků z rallybazaru, mají jí za 420,-
Tak jsem trochu oživil kola. Pořád jsem si říkal jaký nápis tam dát a myslím, že to dopadlo na výbornou. Teď už jen doufat aby to neměl za chvíli kdejaký tuzér bez elementární znalosti o co jde :-)))

2

3

4

A společná s kamarádem...

Super! I fotky paradni! Akorat kamarad se "trochu krci vzadu" :-D
Díky pane. Máme na skladě i fotky s krčící se Žlutkou ;-)

30.08.2011, 09:29 |
Alííí Heh, už jsem se lekl, že zase měníš barvu na kola... :-D
Já jedu pro new kola dneska, a chystám se hned zase do lakovny...překvápko bude tak do měsíce i s AHC-topicem a postupem MALÝCH úprav (auto zůstane pro přítulku za půl roku)
Alííí: Super, těším se report ;-)

12.12.2011, 14:41 |
cupra.165 | Upraveno: 2011-12-12 14:57:10
Ahoj Honzo,nemuzu to najit,kde sis nechal delat komaxit a piskovani? Diky . Uz to mam zase aktualni na oz a chtel bych cerny komaxit.
Edit : uz sem to nasel Brasy :-) Ale jinak moc pekne to mas,to vsechna cest .
cupra.165: JJ je to v mém bývalém bydlišti Břasy tam pískujou v budovách staré Jitony. Komaxit pak v Plzni u Součka (kousek od Prazdroje), což je pro Tebe výhodnější, dáš to Součkovi a oni to vozí sami do Břas na pískování.
Jinak jsem koukal kdo to vytáhnul :-D a díky za pochvalu ;-)